Nyhed! Inventhor type 6, saktegående kvern

Doppstadt fortsetter konsekvent sitt "Smart Solutions" -konsept med Inventhor Type 6. Den siste generasjonen av saktegående kvern er utviklet for å gi maksimal effektivitet under kverning.

For eksempel med sitt unike VarioDirect Drive-konsept. Den utnytter Doppstadt patenterte girkasse. Denne kombinasjonen av mekaniske og hydrauliske gir overfører dreiemomentet kontinuerlig og trinnløst til kvernesystemet. Ved å gjøre dette kan hastigheten på kverneakselen fleksibel tilpasses den forskjellige materialgjennomstrømningen, mens drivenheten er veldig effektiv til å levere et høyt ytelsesnivå med konstant hastighet. Som et resultat er det også mulig å stoppe og starte kverneprosessen selv under belastning. Og i tilfelle blokkering, kan VarioDirect Drive automatisk bytte til omvendt modus.>

Det intuitive driftskonseptet og den modulære utformingen av Inventhor Type 6 sikrer maksimal tilgjengelighet for et bredt spekter av applikasjoner. I denne sammenhengen kan det også enkelt justeres til forskjellige materialer ved raskt å skifte ut hele kvernepakken.

På toppen av det sørger materialføringssystemet for at kverneprosessen går jevnt. Den har et tippbeholdervolum på 2 m³, som kan økes opp til ca. 5 m³ ved hjelp av tilleggsfester. Beholderen kan enten lastes og vippes batchvis, eller den kan settes i en passende vinkel slik at materialet automatisk glir inn i kverneområdet.
Inventhorens motkam luke, som åpnes bredt, gjør det enkelt å få tilgang til hele kverneområdet og motorrommet. Dette betyr at vedlikeholds- og omkoblingsprosedyrer kan utføres raskt og trygt, og avgjørende øke maskinens oppetid.

Maskinen kjennetegnes ved stor fleksibilitet. Ulike utmatingstransportører kan enkelt monteres og byttes ut ved hjelp av det sentrale festesystemet. Som et resultat, tillater forskjellige beltelengder, implementering av svært høye utlastiningshøyder og trinnløst justerbare båndvinkler.

Inventhor Type 6 er tilgjengelig som standard med en semitrailer eller beltet chassis, slik at den også kan flyttes automatisk etter behov. Den kommer senere i år på trailer chassis med drag og VBG. Feste.

Les mer: Inventhor type 6,
Les mer:  Inventhor type 6 (tracks)

Inventhor6 bild2

Inventhor6 bild1

Inventhor6 bild3

 

UPP